Пропускане към основното съдържание

В БЪЛГАРИЯ НА МОРЕ - ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ БЪЛГАРИЯ - ЧАСТ4
В България ходенето на море е ритуал, който се подготвя дълго и се предава от поколение на поколение.
“Къде ще ходиш на море?” върви заедно със здрасти през пролетта, а през есента въпроса е: “Къде беше на море?”
Летния сезон започва от първи април и завършва с началото на зимата.
От няколко години крайбрежната ивица е лабиринт от хотели голяма част от които собственост на предприемчиви политици, агресивни бизнесмени или банки.
Поради ниската надморска височина, това е идеалното място за отключване на най - земните страсти.
Докато се забавлявате на плажа с мис Черно море, мис Варна, мис Бургас, мис мокра фланелка, мис русалка и други титулувани момичета от околни градове и села може да платите за чадър и шезлонг два пъти на две различни фирми. Едната е
менте, но трябва да сте 007 за да разберете, коя е фирмата фантом. В крайна сметка обикновено и двете са на един и същи собственик.
Мястото за отдих, определя стила на почивката.
Море на къмпинг
Къмпингите в България са
ретро. Такива са били и двайсет години след построяването им.
Безвъзвратно загубените елементи са ремонтирани като често пъти в реконструкцията присъства традиционната
БГ тел.
С каравана,
кампър или палатка усещането е за прекалено сближаване с природата, което на места е свързано с дълги бели знамена тоалетна хартия, вееща се по храстите. Шумни щури компании, нощни огньове и плажен секс са предимствата при този вид почивка.
Това е идеалния начин за запознанство с хора на изкуството, защитници на природата и голи студенти от различни краища на света.

Море на квартира
Почивка с романтично-носталгично завръщане към погубения копнеж.
Настаняването става в къща, много често строена през миналия век и обзаведена в стил “социалистически
нео - реализъм”.
Ако не сте претенциозен може да ви настанят в кухнята под мивка с двама пенсионери, родители на собствениците.
Тоалетната и банята може би ще са външни и ще се чака за тях.
Обърнете внимание как малка едноетажна къща през август събира повече хора, отколкото автобус на градски столичен транспорт извън сезона.
Въпреки цялата организирана ексцентричност, квартирите не са с много по - високи цени от нормална хотелска стая. Неудобството е, че не може да се закупи пакет за по - малко от 10 нощувки.

Море на хотел
Хотелите са най - разпространения (класически) вариант за отсядане по морето.
Изберете хотел с екстрата “
ол инклузив“, за да опитате вкуса на евтините български продукти и за да дегустирате алкохол произведен в мазето на близко европейско селце.
Ако няма топла вода значи не сте уцелили подходящо време за къпане.
Хотелите с една, две и три звезди независимо от етапа на разруха са на една и съща цена.

Където и да сте отседнали, няма как да не забележите разюздания нощен морски живот.
Запознанства под въздействието на много алкохол често завършват с романтична връзка върху пясък или леки поклащания в стая с още няколко уморени туристи.

За едни морето в България е Cacao beach (Какаовa кучкa), a за други цаца с бира.
Истината е че всеки посетил на български морски курорт ще се връща мислено поне няколко пъти през годината, измъчван от носталгията по претъпкани заведения с поп
фолк мюзик, боклуци - артистично разхвърляни по крайбрежната ивица и в морето, алкохолна недостатъчност или рус крайбрежен флирт.
Изберете БГ море!

Публикувано

Популярни публикации от този блог

БАЙ МАНГАУ Хита на сезона! За Бай мангал! Бай Мангал не е вече във пандела. Бай Мангал пие кафета със канела. Бай Мангал знае 2 и знае 200. Бай Мангал пак ще е на Манго – Феста. Бай Мангал е първ на светофара. Бай Мангал кара „Кадилак - Самара.” Бай Мангал не чака много,много,много. Бай Мангал със пънкари прави пого. Бай Мангал е страшно печен тип! Бай Мангал е на Чехов прототип. Бай Мангал е следовател пандизчия. Бай Мангал е на султана ибрикчия. Припев: Бай Мангал!!! Егати паура!!! (х2) Бай Мангал, имаш ли??? Колко струваш? Бай Мангал мисли за международното положение, както и международното положение мисли за Бай Мангал. Бай Мангал е съмъскръчки бекенаф, Бай Мангал е бекенаф на съмъскръчки!!! Бай Мангал тренира черните барети. Бай Мангал пилотира самоле-лети. Бай Мангал днес ще излиза с танка. Бай Мангал е правителството в сянка. Бай Мангал много мрази терикати. Бай Мангал консултира адвокати. Бай Мангал притежава меки чувства. Бай Мангал е за изящните изкуства. Бай Мангал алкохол н

LOVE IS

ЛЮБОВ Е ДА СИ ТАТУИРАШ LOVE НА РЪКАТА ЛЮБОВ Е ДА ПОЕМЕШ НА КУЧЕТО ВИНАТА ЛЮБОВ Е ДА НАПИШЕШ ПОЕМА ЗА МОСТЧЕ ЛЮБОВ Е ДА СЪБЛЕЧЕШ ЧОХЕНО КОНТОШЧЕ ЛЮБОВ Е ДА ЗАГРЯВАШ С ДУМИ В СТУДА ЛЮБОВ Е ДА ПРЕНАПИШЕШ КОДЕКСА НА ТРУДА ЛЮБОВ Е ДА СИ ИЗХВЪРЛИШ САМ ТЕЛЕВИЗОРА ЛЮБОВ Е ДА ТИЧАШ ДО ПЕТИЯ ЕТАЖ  С ФРИЗЕРА ЛЮБОВ Е ДА ИМАШ ПОЕТИЧНИ СЕРЕСЕТА ЛЮБОВ Е ДА СИ ПУСНЕШ АУДИО КАСЕТА ЛЮБОВ Е ДА ПАЛИШ СВЕЩИ ЗА РОМАНТИКА ЛЮБОВ Е ДА ТРЕНИРАШ КАМА СУТРА ГИМНАСТИКА ЛЮБОВ Е ДА НАКАРАШ КОСМОСА ДА ТЕ ОБИЧА ЛЮБОВ Е ДА СИ КАЖЕШ: АЗ СЪМ *БАХ ТИ И ПИЧА

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИТЕ НА СТОЛИЦАТА - ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ БЪЛГАРИЯ ЧАСТ 3

Столицата е най - големия град в България. В него живеят между 1 500 000 и 2 000 000 жители. Освен обичайните живеещи в столицата има и много емигранти, които идват само през деня. Работещи, туристи и джебчии. Трудно може да се хване точната бройка, защото много от жителите нямат документи или регистрация. Ако сте в София за първи път, непременно трябва да посетите Александър Невски. С това ще се изчерпят задължителните забележителности и може да се отдадете на атрактивните. А те са много. Опитайте с нещо леко. Не се хвърляйте на поп - фолк клуб веднага, за да не предозирате емоционално! Започнете с дневна разходка из софийски квартал! За едно по-пълно усещане ползвайте градски транспорт, но не метро! Само след 3-4 спирки може да слезете и да се отдадете на прилючения. Разгледайте панелките: Строителство, което е обявено за опасно в началото на 70-те години! За панелките се знае, че са паянтови и скоро ще рухнат, но в същото време се носят слухове, че са по-здрави от съ