Пропускане към основното съдържание

КОЙ Е НЛО



Здравейте,
Аз съм генерален наблюдател на НЛО от съзвездието "Северна корона" до съзвездието "Орион", както и независим наблюдател на останалите 86 съзвездия, които могат да се видят от планетата Земя.

Като компетентен мислител в областта аз лично разделям НЛО на три основни групи:


Група "А" - НЛО което ни навестява от
различни измерения.

В тази група попадат обектите,
които се наблюдават най-трудно.
Тъй като те са
от други измерения - нашите сетива не са пригодени да следят тяхното разположение в пространството.
Това
е най-загадъчната група. Каквото и да се говори за нея - изглежда утопично и хипотетично.
Твърде вероятно е самият аз да съм попаднал под влияние на извън планетен разум от друго измерение докато седя и щракам по клавиатурата на лаптопа. Дори и най-големите
изследователи в тази област знаят малко и могат да предоставят оскъдна информация. Въпреки това има хора, които долавят сигнали и осъществяват контакт с подобен тип извън земен разум. Информацията от тях обаче не може да бъде анализирана по никакъв начин за това нека да преминем към втората група, която е най-комерсиална и най - коментирана в световното пространство определено за НЛО.

Група "Б" - НЛО което ни навестява ежедневно от различни галактики.


Да си мислим, че сме сами на Земята е неразумно, а да твърдим, че няма друг разум във вселената е смешно.

Около нас гъмжи от живот. Планетата ни се посещава от извънземни постоянно. Докато сега аз работя върху тази статия навън кацат и излитат безброй чуждо планетни летящи обекти в различни точки на света.

Аз съм стигнал
до заключение, че има по - голяма вероятност да срещна случайно моята баба на семинар по квантова физика в института по микробиология - Шанхай, отколкото да засека извънземен разум от една и съща планета повече от един път. (Освен, ако нямаме предварително уговорена среща разбира се.)
Ето защо всички разкази на очевидци са толкова различни и несъвместими помежду си.
Моите срещи с друг разум са едва няколко.
Нищо чудно и вие да сте се засичали с третия вид, но да не подозирате за това.

Първо поради факта, че човешкия ум не успява да възприема информация, която не може да си обясни или да сравни с нищо познато от ежедневието. (Всичко, което е непознато за нас ние поставяме в категория - невъзможно.)

И второ поради това, че ситуация, която приемаме като стресираща бива изтривана от инстинктите ни за самосъхранение за да се лиши човешкия мозък от отрицателни последствия.


Ще ви дам няколко скромни, но много важни и полезни съвети какво да правите, ако имате спонтанна среща с НЛО.


1. Запазете спокойствие и започнете да дишате бавно през носа с пълни гърди! Дишането нека бъде диафрагмено - ребрено, а гръбначният стълб изправен! Бройте бавно до 10, а после обратно!

Това е необходимо за да овладеете собствените си непредвидими реакции.

2. Отпуснете се максимално и си представете най-красивата картина, която сте виждали някога през живота си!

Така ще демонстрирате доброжелателност.

3. Оставете мислите Ви да блуждаят в пространството, докато не уловите най-фрапиращата и натрапчивата от тях!

Единствения начин да си поговорите с друг разум ще стане на мисловно ниво.

4. Не се съпротивлявайте и се усмихвайте радостно на всяка една от ситуациите в които попадате!

Каквото и да се случва вие няма да успеете да промените хода на развитие.

5. Не пипайте нищо около вас, тъй като нивото на радиация е завишено.

6. Опитайте да извлечете максималната полза от ситуацията! Научете нещо, което можете да из търгувате със световния научен институт!

Така ще си подсигурите бъдещето си. Твърде възможно е след случката да не ви се ходи повече на работа.

7. Опитайте да запомните срещата в детайли и не разказвайте за нея на никого!

Каквото и да обяснявате, ще изглежда смешно и налудничаво.

9. Измийте си ръцете с топла вода и сапун и легнете да си отпочинете! Спете поне 12 часа на проветриво място!


Група "В" НЛО - земляни от бъдещето.


В тази група попадат най-интересните НЛО.

Много често очевидци разказват за срещи с извънземни, които удивително приличат на хора. Високи, руси със сини дръпнати очи.

Твърде голяма вероятност има това да са пътуващи във времето наши правнуци, които се опитват да променят кармата си или да са препускащи за удоволствие тинейджъри от бъдещето.

Ако срещнете подобен тип НЛО трябва да знаете - безобидни са. Те много добре помнят, че трябва да се отнасят с вас деликатно. Най - малката промяна в ситуацията,
която създават в момента на срещата би могла коренно да промени тяхното настояще.
Единственото, което трябва да помните:
-Не им предлагайте алкохол по никакъв повод!

Популярни публикации от този блог

БАЙ МАНГАУ Хита на сезона! За Бай мангал! Бай Мангал не е вече във пандела. Бай Мангал пие кафета със канела. Бай Мангал знае 2 и знае 200. Бай Мангал пак ще е на Манго – Феста. Бай Мангал е първ на светофара. Бай Мангал кара „Кадилак - Самара.” Бай Мангал не чака много,много,много. Бай Мангал със пънкари прави пого. Бай Мангал е страшно печен тип! Бай Мангал е на Чехов прототип. Бай Мангал е следовател пандизчия. Бай Мангал е на султана ибрикчия. Припев: Бай Мангал!!! Егати паура!!! (х2) Бай Мангал, имаш ли??? Колко струваш? Бай Мангал мисли за международното положение, както и международното положение мисли за Бай Мангал. Бай Мангал е съмъскръчки бекенаф, Бай Мангал е бекенаф на съмъскръчки!!! Бай Мангал тренира черните барети. Бай Мангал пилотира самоле-лети. Бай Мангал днес ще излиза с танка. Бай Мангал е правителството в сянка. Бай Мангал много мрази терикати. Бай Мангал консултира адвокати. Бай Мангал притежава меки чувства. Бай Мангал е за изящните изкуства. Бай Мангал алкохол н

LOVE IS

ЛЮБОВ Е ДА СИ ТАТУИРАШ LOVE НА РЪКАТА ЛЮБОВ Е ДА ПОЕМЕШ НА КУЧЕТО ВИНАТА ЛЮБОВ Е ДА НАПИШЕШ ПОЕМА ЗА МОСТЧЕ ЛЮБОВ Е ДА СЪБЛЕЧЕШ ЧОХЕНО КОНТОШЧЕ ЛЮБОВ Е ДА ЗАГРЯВАШ С ДУМИ В СТУДА ЛЮБОВ Е ДА ПРЕНАПИШЕШ КОДЕКСА НА ТРУДА ЛЮБОВ Е ДА СИ ИЗХВЪРЛИШ САМ ТЕЛЕВИЗОРА ЛЮБОВ Е ДА ТИЧАШ ДО ПЕТИЯ ЕТАЖ  С ФРИЗЕРА ЛЮБОВ Е ДА ИМАШ ПОЕТИЧНИ СЕРЕСЕТА ЛЮБОВ Е ДА СИ ПУСНЕШ АУДИО КАСЕТА ЛЮБОВ Е ДА ПАЛИШ СВЕЩИ ЗА РОМАНТИКА ЛЮБОВ Е ДА ТРЕНИРАШ КАМА СУТРА ГИМНАСТИКА ЛЮБОВ Е ДА НАКАРАШ КОСМОСА ДА ТЕ ОБИЧА ЛЮБОВ Е ДА СИ КАЖЕШ: АЗ СЪМ *БАХ ТИ И ПИЧА

ПРЕДПРИЕМАЧ СПАСЯВА СВЕТА ОТ БОКЛУКА

Aз съм известния предприемач, който ще спаси света от боклука. Имам едно язовирче близо до София и там отглеждам пирани. Тия гадинки ядат всичко. Сега подготвяме един проект, заедно със Столична Голяма Община - храним пирани с боклук. И така пробно почнахме да захранваме пираните постепенно с гума, после малко пластмаса, малко стъкло... и пираните ги папкат. Обаче гледам, че след известно време почнаха малко да изнемощяват. Почнаха леко болнавички да изглеждат, леко бледички, плуват, като пияни. Един ден ги гледам и си викам: Ше ги тунинговам!!! Ше ги генно модифицирам! И се фанах с едно приятелче от кваратала - генно инженерче, направихме една лабораторийка в неговия гараж и почнахме. Оня инжинерчето вика: Кажи сега какви гени да слагам!? Викам: Турай яко! Да има... И почнахме. Турихме гени от крокодил, от скорпион, от жаба, от костенурка (да имат черпуки да не се хапят една друга) и накарая направихме егати животното. Пираня - Франкенщайн. Машин